0
Je winkelwagen

Algemeen

Standaard grading  €19,99
Error grading€19,99
Custom grading €9,99
Cross grading €14,99
Fast grading €29,99

Standaard:
1 – 20 kaarten per inzending: 10 werkdagen*

20+ kaarten per inzending: binnen 14 werkdagen*

Fast:
1 – 20 kaarten per inzending: 5 werkdagen*

20+ kaarten per inzending: 10 werkdagen*

*Dit gaat in op het moment dat wij de kaarten van jou hebben ontvangen

Wij graden eigenlijk elk type kaart. Denk hierbij aan Pokémon, Yu-Gi-Oh!, Magic: The Gathering, One Piece, Dragon Ball Z, Flash & Blood, Digimon en meer. Twijfel je? Neem van te voren contact met ons op.

De kaarten die je wilt insturen hoeven niet per se Engels te zijn. Dit kan bijvoorbeeld ook Japans, Duits of Frans zijn.

Wij hanteren geen minimaal aantal kaarten per inzending. Dit houdt in dat je al vanaf 1 stuks bij ons terecht kan.

Mocht je een andere vraag hebben dan kun je contact met ons opnemen via contact@bonfiregrading.com / +31 6 48 82 58 58 of vul ons contact formulier in op de website onder ”Contact”

Je kunt betalen via Ideal, Apple Pay, Creditcard, Paypal, Bancontact (België) en Giropay (Duitsland).

Ophalen en brengen

Dit is mogelijk maar wel op afspraak en vanaf 10 kaarten. Neem hiervoor van te voren contact met ons op.

Bij Mox spellen in Heerhugowaard (Middenwaard 24B
1703SE)  is een inleverpunt voor jouw kaarten. Op dit inleverpunt kun je jouw kaarten na 10 werkdagen weer ophalen. 

Onze breng en haal service houd in dat Bonfire Grading jouw kaarten bij jou op locatie komt ophalen en terug brengen. Wij bieden deze dienst aan omdat we ons goed voor kunnen stellen dat er situaties zijn waarbij je jouw kaarten liever niet opstuurt. Als je kiest voor deze service zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

De kosten voor het laten ophalen en terug brengen, binnen een straal van 40km vanaf Alkmaar is €44,99. Deze prijs betreft het ophalen en terug brengen bij elkaar.

Bonfire Grading biedt voor nu de mogelijkheid om kaarten op te laten halen en terug te brengen bij jou als het adres binnen een straal van 40km vanaf Alkmaar ligt. Valt jouw adres buiten deze 40km maar wil je wel gebruik maken van deze dienst? Neem dan vooraf contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Verzending

Als wij jouw kaarten hebben ontvangen zullen we je hier ten allen tijden over informeren per mail.

Bonfire Grading stuurt jouw kaarten terug via PostNL

Wanneer jij je kaarten naar ons toestuurt adviseren wij je om de kaart te voorzien van een sleeve en een toploader. Als extra bescherming zou je de kaart tussen 2 stukjes karton kunnen voegen. Wij raden ten zeerste af om de kaart los in een envelop te versturen.

Bonfire Grading is niet aansprakelijk voor beschadigingen die ontstaan bij of tijdens het opsturen van jouw kaarten. Het inpakken en versturen van de kaarten gebeurd onder eigen verantwoordelijkheid.

De reden dat Bonfire Grading gebruik maken van een postbus is zodat het ten allen tijden jouw brief of pakketje aangenomen kan worden op een goed bereikbare maar ook op een veilig plaats.

Verzendkosten worden berekent bij het afrekenen op basis van het door jou ingevulde adres. Dit betreft de kosten voor het retour zenden van jouw kaarten vanaf Bonfire Grading naar jouw adres. De kosten voor het toesturen naar Bonfire Grading zijn ook voor eigen rekening.

Zodra jij je kaarten heb ingeleverd bij Mox spellen ontvangen wij een bericht vanuit Mox spellen. 

Zodra de kaart door ons is terug gebracht bij Mox spellen zullen we hierover informeren via een whatsapp bericht.

Het grading proces

Zodra wij jouw kaarten hebben ontvangen zul jij van ons een mail ontvangen waarin we je dit bevestigen. Zodra de kaarten naar jou retour zijn gestuurd zul je ook per mail een track en trace van ons ontvangen.

Bij Bonfire Grading worden jouw kaarten ten allen tijden veilig bewaard in een kluis. Deze kluis niet aanwezig op het eventuele bezoekadres. Gedurende het proces zullen jouw kaarten hier in opgeslagen worden.

Ja zeker, wij vermelden standaard subgrades op ons label. Dit is geen extra optie die gekozen dient te worden. Door middel van subgrades is het altijd zichtbaar hoe het cijfer van jou kaart tot stand is gekomen.

Je kaart word beoordeeld op 4 punten. Dit zijn: centering, surface, corners en edges.

Het label

Bonfire Grading geeft een goud label uit bij een perfecte 10. 

Aan de voorkant van het label kun je de volgende informatie vinden:
Naam kaart, serie kaart en jaartal van de druk. Daarnaast kun je aan de voorkant ook het eindcijfer vinden met de daarbij horende benaming.

Aan de achterkant kun je de subgrades, het certificaatnummer en de QR code naar onze database vinden.

Alle kaarten na certificaatnummer 165 zijn voorzien van een holografische sticker. Deze sticker toont aan dat de kaart officieel door Bonfire Grading is beoordeeld. In de holografische QR sticker is naam Bonfire meerdere malen zichtbaar. 

Translate »